Zjakalen laver legendarisk video med Aalborg politiker

Mange tror fejlagtigt at Zjakalen kun laver musik – men hans talent er langt større end kun at stå bag mikrofonen og udgive musik som rapport, sangskriver og tekstforfatter.

Thomas er nemlig også TV vært på Aalborg mediet MigogAalborg, der skriver feel-good nyheder i og omkring Danmarks 4. største by, Aalborg – og udgiver nyheder på bl.a. facebook, egen hjemmeside og youtube. Mediet er blevet tager godt imod blandt Aalborgs borgere og har mere end 35.000 fans på Facebook siden.

Fornyligt tog Thomas, i sit erhverv som TV-vært på nyhedsmediet om Aalborg ud med Aalborgs Kulturchef Mads Duedahl (Politiker for Venstre) på den famøse “Bodegarute” også kaldet “dødsruten” blandt mange Aalborgensere.
Ruten går fra Aalborgs vestby gennem de mange ikoniske værtshuse som bydelen går igennem.
Mads Duedahl udfordrede Zjakalen ved at skulle gennemgå bodegaruten med en øl og en såkaldt sidevogn (en øl og et shots).
Turen startede på Fjordbyens Kulturcenter, hvor zjakalen fik en øl og en klassisk Aalborg Akvavit – herefter gik turen til Fregatten, hvor akvitten blev byttet ud med en Fernet Branca. Herefter gik turen længer ind af kastetvej, hvor næste stop på ruten var Buddha Bar hvor Mads kunne byde på en Dr. Nielsen. Efter Buddah Bar gik turen til Promenaden og en nordsø olie som shot. Herefter mente Mads at Zjakalen skulle forkæles på Munken med en gammel dansk. Herefter gik turen atten videre og denne gang til vestend og Aalborgs ældste værtshus Cafa Alpha. Turen gik herefter til Tempo og Cafe Victoria. Zjakalen endte med at klare dødsruten og fik et pizzaslice med klassisk dressing – Aalborg style.

Hele videoen kan ses her

Zjakalen tager rundt og anbefaler steder, fx debito og deres måde at arbejde med inkasso