Zjakalen besøger butik – i gætter aldrig hvilken

Jeres dreng, vores dreng, hele Nordens Paris’ dreng er igen på banen og denne gang endnu skarpere end nogensinde før – men hvad er han nu ude på, hvilke løjer han han nu gang i?

Det er slet ikke til at følge med i de mange spændende butikker, caféer og restauranter der skyder op på hvert et gadehjørne i Aalborg i tiden. I januar dukkede dog en butik op der i stigende grad ses online, men som nu har fået 550 M2 butikslokaler midt på Vesterbro i Aalborg.

Zjakalens skal på date og i sit erhverv som vært på aalborgs førende medie, mediet der har fingeren på den evige pulserende puls i aalborg, Migogaalborg, er han nu på udkig inden nye spændende butik – en Butik der rummer noget for enhver smag og som kaldes “fætter BR for voksne” – en Butik som zjakalen tilsyneladende fandt meget spændende og interessant. En butik der til tider gjorde den ellers benhårde zjakal lidt rød i kinderne over det store udvalg. Et udvalg der kan mange ting, et udvalg der eksempelvis kunne gøre den større men som zjakalen dog ikke mente kunne blive større. En butik der også havde sjove ringe, om end det ikke var hønseringe.

Det viste sig at butikken sørgede for at zjakalen ikke skulle på date alligevel men kunne købe en date med hjem i stedet.

Men hvad var det for en butik zjakalen besøgte? Smut over på Migogaalborgs Facebook side og find svaret, her.

Husk at følge med på Migogaalborg og ha’ fingeren på pulsen og følg med i de fantastiske ting og tiltag der sker i Nordjyllands hovedstad, Nordens Paris, Aalborg.

Vi ses i næste uge hvor zjakalen endnu en gang sendes på spændende opgaver i byen.