Ude på noget

Her hos Zjakalens trofaste fans er vi altid ude på noget, og er altid ude på noget sjov. Vi har fornyligt snakke om inkasso, vi har arbejdet som interviewer og vært. Vi har alt i alt haft det rigtig sjovt på det sidste.

Vi har også for ganske nyligt, besøgt et inkassofirma for at høre hvad et inkassofirma laver og hvilke muligheder der er med inkasso, hvor man oplever at en dårlig betaler ikke betaler sine regninger som man har sendt til dem.

Der findes mange virksomheder i Danmark der arbejder med incasso og effektivt hjælper virksomhederne der oplever problemer med en ringe livkditet og et dårligt cashflow. Her hos Zjakalen støtter vi op om dem der hjælper virksomheder med en bedre økonomi, uanset om de bor i Aalborg, Århus, Odsense eller helt over i København, så er det vigtigt at man gør noget og gør det aktivt. Det kan eksempelvis være at sende rykkerskrivelser eller påkravsskrivelser for at få sine penge, og mange gange er det da heldigivis også nok for at få sine penge. Men når det ikke er nok og virksomhederne ikke har tid og råd til at vente længere, så bør inkasso være en løsning og mulighed.

Rigtig mange af de virksomheder der går konkurs hvert år i Danmark er hovedårsagen dårlig likviditet og en stor årsag hertil skyldes at virksomhederne ikke får de penge hjem de retmæssigt burde have fået fra det arbejde har udført og nu ikke fået penge hjem for. Likviditeten kan heldigvis styres og det bør gøres ved at have processer for hvad man gør og hvem der gør det når fakturaen ikke betales til tiden.

Debito er både for bogholdere, revisorer og absolut ikke mindst selvstændige. Det er rigtig nemt at komme i gang med at gøre brug af Debito og er måske Danmarks nemmeste løsning online.

Missionen er at gøre hele emnet lige så som revoltionen inden for regnskabsprogrammer som eksempelvis Billy og dinero har gjort mod de gamle og støvede regnskabsprogrammer som herskede i 90erne og som på mange måder har gjort livet for iværksættere nemmere end aldrig før.