TVvært hos MigogAalborg

I 2017 fik Zjakalen et nyt job – nemlig som TV vært på “MigogAalborg TV” – udgivet af Aalborg-mediet MigogAalborg, et Aalborg-baseret nyhedsmedie der udelukkende udkommer digitalt via hjemmeside og facebook.

Mediet er stiftet af tidligere sportsjournalist Michael Qureshi og tidligere AaB-profilen Thomas Enevoldsen. Mediet har på rekord tid indtaget indtaget læserne i Aalborg med storm og har skabt et positivt medie der bringer alle de positive nyheder i og omkring Danmarks 4. største by – og om de ting der sker i og omkring byen. Mediet er udover Michael Qureshi og Thomse Enevoldsen ligeledes ejet af madbloggerne “Gastromand“. Mediet fik i 2017 investering af tele-millionær Mads Peter Veiby.

De ses alle her:

Fra venstre: Thomas Eneboldsen, Mads Peter Veiby, Gastromænd og sidst Michael Qureshi.

I 2017 startede Zjakalen ligeledes hos mediet som TVvært – her gik det ud på at lave sjove og anderledes videoer og rapportager byen og det pulserende liv.

Zjakalens har for MigogAalborg deltager i 10-15 videoer, med alt fra at besøge resturant Mortens Kro, tester ClubAalborg, en uformel snak med Aalborgs borgmester Thomas Kastrup-Larsersen, et interview med AaB-ikonet Lynge Jakobsen. Af de mest afspillede videoer Zjakalen i den forbindelse har været medvirkende i var da han besøgte tæppehandleren på Vesterbro, havde en snak med legenden Jørgen Leth og ikke mindst den legendariske dødsrute udfordring af Politikeren Mads Duedahl.

Videoerne med Zjakalen som været har i skrivende stund haft over 500.000 visninger – hvor videon med kluturchef Mads Duedahl alene er set over 230.000 gange.