kryptovalutakurs

Kryptovaluta og blockchain har igennem en årrække været en særdeles varme kartoffel og især bitcoin har fået interessen vagt for den nye valuta, og af nogle benævnt som et investeringsobjekt.

Mediernes interesse kom for alvor på denne nye tendens i 2017 hvor den almene befolkning fik øjnene op for især bitcoinen men over 100 nye kryptovalutaer er skudt op, men dog  med bitcoin, ethereum og ripple som de største og dermed meste toneangivende valutaer lige nu.

Hvorfor den megen interesse for kryptovalutaer?

Interessen var i første omgang primært blandt nørder og spekulanterne der havde en stor interesse for at skabe en ny og forbedret måde at handle og overføre penge, uafhængige af andre parter end de handlende. Men op gennem 2017 steg kurserne eksplosivt, med både 100 og flere tusinde procenter stigning i kursen på enkelte af valutaerne.

Kursen på kryptovaluta er steget med så eksplosiv vækst at visse eksperter og økonomer har kaldt den for “bobler” med stærk referencer til 1600 tallets tulipan boble, hvor kursen på tulipanløg steg kraftigt hvorefter boblen bristede og kursen igen faldt.

Kursen på kryptovaluta

De enkelte valutaer handles på forskellige børser, præcis som et hvilket som helst andet aktiv og valuta til en dagskurs der regulerer på baggrund af udbud og efterspørgsel for det enkelte aktiv. Denne reguleres døgnet rundt, og modsat eksempelvist værdipapirer, ja så kan eksempelvis bitcoin og ripple handles døgnet rundt – der er med andre ord ingen åbningstider på de enkelte børser, som man kender det traditionelt set fra andre investeringsmuligheder.

Kursen kan opleves som værende forskellig fra børs til børs men vi anbefaler kryptovalutakurs
for den mest nøjagtige og præcise kurs på kryptovaluta her og nu. Bemærk der findes mange lignende sider, denne er dog den bedste og sammenligner alle.

Sørgfor at få en “wallet” her opbevares din valuta i og sørg for altid at have adgang til denne, mister du den, ja så mister du også dens indhold og dermed din investering.