Inkasso er nemt

Du kender det, vi kender det, alle der har drevet virksomhed på et eller andet tidspunkt kender det at en kunde ikke betaler en faktura og kunden bliver dermed hurtig til en dårlig betaler og en dårlig kunde. Virksomheder bruger unødvendig tid på at indkræve de penge de retmæssigt fortjener for de fakturaer de skulle have betaling for. Betaling der er nødvendig for at din forretning kan køre, du og dine medarbejdere kan få løn. Hvad gør du så når betalingerne ikke kommer fra dine kunder? En rigtigt god mulighed er inkasso for at få dine penge hjem.

Inkasso skal startes med et inkassovarsel, på den måde varsler du debitor om, at det nu er alvor og du ønsker at foretage yderligere handlinger for at få pengene hjem. Når din virksomhed har sendt et inkassovarsel må du opkræve inkassosalær, inkassogebyr og tage renter sommer på 8 pct. Du kan også inden afsendelsen tilføje tre rykkere med maximalt tre rykkergebyr af 100 kroner. I alt 300 kroner i rykkere, inkl. Moms.

Ønsker du ikke selv at spilde din tid med inkasso og du selv eller din Bogholder skal bruge unødvendig til på dette er en muligheden en inkassoadvokat der er en advokat der kan hjælpe dig hele vejen fra rykkere til retslige handlinger og fogedretten for evt at tage udlæg i debitors ejendele og aktiver, bil, hus eller andet.

Du kan også bruge et inkassobureau også kaldet inkassofirma der mange gange er billige og mega effektive på den fede måde.

Et helt tredje og et super fedt alternativ er Debito der er en rigtig god mellemting. Debito bringer inkasso ind i den digitale tidsalder og har gjort det hele online, samme udvikling som regnskabsprogrammerne har været igennem over de sidste mange år. Med debito skal du ikke selv sende inkassovarsel, sende rykkere eller tilføje inkassogebyr og inkassosalær. De har specialiseret sig i at hjælpe brugerne hele vejen og det eneste man skal gøre er at sende den eller de udbetalte fakturaer og regninger til debito så sætter de inksso igang for din virksomhed. Helt vildt snart, billigt og nem måde at styre sine dårlige betalere på. De løser mere end 80 procent af sagerne, så de er også ret effektivt.

Gratis inkasso med Debito er også en mulighed, da de har No cure no pay inkasso. Med andre ord koster det gratis at oprette sagen, løser de din inkassosag, ja så tager den 20 procent af det de får hjem til dig.

Debito har også deres egen inkassoskole, så man nemt at lære om emnet og lære hvad man skal vide.

Læs mere på deres hjemmeside og evt mere om deres gratis inkasso

Deres logo er her.

Inkasso