Godt nytår fra zjakalen

Et nyt år begynder og året går naturligvis på hæld som det jo har gjort så mange gange før. Et nyt år skal til at begynde og årets overgang fra et gammelt til et nyt år betyder traditionelt nytårstale. Dette er imidlertid ikke kun forbeholdt for hendes majestæt dronningen eller statsminister Lars Løkke Rasmussen, næ zjakalen har også noget at mene om 2017, og derfor holder han naturligvis nytårstale på nytårsaften.

Jeres dreng Thomas aka. Zjakalen har haft et fantastisk år, med pladeudgivelse, vært hos et nyt fremadstormende medie i Aalborg og ikke mindste været roller på en række udsendelser og shows og ikke mindst høstet skuespiller jobs i større danske tv produktioner. Her i blandt på TV2 serien Nordskov. En tv proeuktion der skiltrer en fiktiv fortælling inden nordjyske fiskers og havneby Frederikshavn. En ting er sikkert, Fotograferne i Nordjylland har elsket ham i det forgangne år – det samme har vi naturligvis gjort.

Årets nytårstale fra zjak kan ses her , hvor i kan høre hvad det fantastiske var for Thomas og de mange skønne ting og oplevelser årets brugte med sig, med blandt andet besøg hos Cego der ligger på havnen, et møde med legenden over den alle, Jørgen Leth samt besøg på mange af Aalborgs spændende virksomhederne og forretningsudvikling som alle gør det super fantastisk i Nordens hovedstad tæt på Limfjorden, Aalborg.

Vi glæder os utroligt meget til at følge året 2018 fra zjakalens bord, i videoen afslører han ikke hvad der kommer til at ske – en ting er sikkert fotograf i Aalborg og en masse spændende rapporterer vil følge i kølvandet på Thomas i 2018 præcis som det gjorde i 2017. Vi håber på et spændende og vildt år med gode ting og god karma til alle.

Det bliver ikke kedeligt mine damer og herre. Følg med, vi glæder os til 2018 og følge den spændende rejse vi alle skal ud på til det igen er nytår.

Har du spørgsmål eller forbedringerne til at gøre os bedre, så lad os høre fra dig. Ring eller skriv til os døgnet 24 timer, så bringer gi dine nyheder fra Aalborg og omegn.