Zjakalen nominere Aalborgs bedste arbejdsplads

Zjakalen og cego

Så er jeres dreng på banen igen denne gang igen med mogogaalborg for at nominere Aalborgs bedste arbejdsplads – for hvad kræver det egentlig?

Thomas møder en række af de ansatte der fortæller om det fede i at arbejde i spil industrien i og omkring Nordjylland.

Cego driver en lang række online spil, så som magnet gaming, komogvind samt spilnu der også løbende kører tv reklamer med deres mange fede spil inden for underholdning og lignende aktiviteter.

Da Thomas besøger virksomheden bliver virksomhedens fede kantine frem der udover at rumme overdådige mad også har egen bar og spil område. Derudover deltager Thomas i en gocard konkurrence som han naturligvis taber fælt. Arrangementet inkluderet deres gocard tur forestår i Løkken der har en inddøres bane.

Zjakalen ved cego i Aalborg

Folketinget har netop godkendt en løsning som denne der netop tillader aktiviteter som denne og mange andre lignende tilbage i og omkring Danmark. Folketinget har også med en liberalisering af lovgivningen inden for spil og gaming gjort det muligt at have en virksomhed som denne. Det er den blå regering der i samarbejde med SKAT og relevante myndigheder stod bag.