Det har Zjakalen også lavet

Mange tror Zjakalen kun er rapper – men udover at være en fremragende musiker, rapper, sangskriver, underholder – vidste du så at Zjakalen bl.a. også er TVvært på et stort Aalborg-medie? At Zjakalen også deltager i en mindre rolle i TV2-serien “Norskov”, omhandlende den nordjyske by Frederikshavn, at Thomas og været vært på Danish Deejay Awards 2016 og 2017 – en af landets største musikarrangementer af sin art?

Thomas har udover sit eget album “Snakker du til mig” fra 2013 og “Verdensmand” fra 2015 også deltaget som gæst på blandt andet Østkyst Hustlers, L:Ron:Harald, Jøde, Ham Den Lange, Juncker og Johnny Hefty.

Thomas deltog i 2013 i TV3-programmet “MasterChef” hvor han sammen med skuespiller-kollegaen Søren Faustbøll konkurrerede om at lave mad på TV.

Zjakalen har været nomineret til en lang række priser senest i 2013 hvor han bl.a. var nomineret til “Årets nye danske navn” og “Årets danske Urban-udgivelse”.

Thomas har hele livet boet fast i Aalborg hvor han ligeledes er født og opvokset.

Thomas er fornyligt blevet særdeles kendt i Aalborg i den bredere ikke-musikalske befolkning på Facebook, hvor han sammen med venstre-politikeren Mads Duedahl gennemførte den berømte “bodegarute” også af mange aalborgensere kendt som dødsruten gennem Aalborgs vestlige bydel. Videoen er i skrivende stund set af mere end 230.000 og har fået mere end 1500 kommentarer. Til sammenligning bor der lige godt 200.000 borgere i hele Aalborg kommune. Se videoen her