Aalborgs nye medie

Aalborg er som Danmarks fjerde største by i rivende udvikling, både når det kommer til mad, kultur og de mange fantastiske historier der er at berette om byen og de mange skønne mennesker der skaber Aalborg som den pulserende nerver byen er for hele region Nordjylland.

Byen har i mange år haft et meget traditionelt og toneangivende medie, hvis eneste fokus ikke kun har været på Aalborg by, men hele Nordjylland. I den seneste tid har et nye medie set dagens lys i Aalborg, nemlig Migogaalborg.

Mediet berettet om de mange fantastiske ting der sker i og omkring byen og har især et stærkt fokus på de positive historier om Aalborg. Migogaalborg har på rekordtid tage byens borgere med storm og har over 30.000 fans på Facebook og flere hundrede tusinde læsere på deres hjemmeside hver månede.

Migogaalborg er stiftet af journalist Michael Qureshi der i mange år har været skribent og journalist på Danmarks største medier heriblandt som sportsjournalist. Blandt medstifterne er også tidligere AaB fodbold Thomas Enevoldsen. Qureshi fungerer i det daglige både som chefredaktør og direktør. Teamet rummer i dag flere journalister, Fotograf Aalborg, sælgere og bor på Nytorv midt i Aalborg Centrum i det gamle jysk telefon bygning over sinnerup og i nærheden til byens pulserende liv og gågader. Herunder ikke særlig langt fra Jomfru Ane Gade, byens berømte festgade.

Zjakalen er vært på en række sjove, skøre og anderledes indslag der viser sjove klip med Aalborgs borgere, virksomheder og kendte. Herunder borgmester Thomas Kastrup Larsen.

Byen har fortjent dette fantastiske medie og det er skønt at se byens befolkning har taget så godt i mod det nye positive medie. Vi glæder os til at følge migogaalborg i årene fremover.

Mediet udvidede i 2017 til Odense, med mediet migogodense, hvis tilgang er den samme, at skabe positive og positive nyheder om Fyens største by og samtidigt tage kampen op med Byens gamle medier.

Læs mere om den på deres hjemmeside på både migogodense samt migogaalborg og deres skønne fortællinger om Nordjyllands hovedstad, Nordens Paris. Og Danmarks tredje største by.

Vi glæder os til at se hvilken by der kommer næste gang i migog universitet.